Martina Pártlová Tehotna : Regional Voices : Zpěvačka martina pártlová (42) je těhotná.

Martina Pártlová Tehotna : Regional Voices : Zpěvačka martina pártlová (42) je těhotná.. Na svého prvního potomka se už těší. Nejvíce si ji diváci oblíbili v nekonečném seriálu ulice. Jsem vám teda taky chtěla něco říct, já na tom mejdanu evropy 2 byla taky. Že na tom není nic zajímavého? „ajajaj, já to tušila, reagovala vtipně pártlová.

Budoucí maminka je ze své holčičky zkrátka vedle! Zpěvačce a moderátorce martině pártlové se blíží termín porodu. Budoucí maminka je ze své holčičky zkrátka vedle! Bylo jí čtyřicet, má mladšího partnera, za sebou zdravotní malér. A poslední rozloučení s hanou maciuchovou už proběhlo.

GALERIE: Nikol Štíbrová: Rozchod místo svatby! Co se stalo ...
GALERIE: Nikol Štíbrová: Rozchod místo svatby! Co se stalo ... from img.cncenter.cz
Martina pártlová (41), která bude poprvé maminkou, se vyfotila s růžovým oblečkem pro miminko. Zpěvačce a hvězdě 3v1 martině pártlové těhotenství přidává na půvabu. Martina nepatří k anorektičkám a ani po tom netouží. „ajajaj, já to tušila, reagovala vtipně pártlová. Zpěvačka martina pártlová (41) je těhotná. S kamarádkou z tria nikol štíbrovou mají termín porodu skoro na chlup stejný. Martina pártlová (41) radostnou novinu oznámila také zpěvačka martina pártlová. Je to už do nebe volající, dodala pártlová.

Těhotná martina pártlová, která je již v sedmém měsíci, nyní zveřejnila nové těhotenské fotky.

Martina pártlová se pochlubila krátkým videem z ultrazvuku, kde její maličké vykopává nožky až nad hlavu. A ty nebudeš mít dítě? Že na tom není nic zajímavého? Přestože je zpěvačka martina pártlová (41) z tria 3v1 braná za největší drsňačku, těhotenství si pochopitelně pohrálo i s emocemi. Její věrní fanoušci to dost možná už nějakou dobu tušili, teď ale patricie pagáčová kápla božskou. Bylo jí čtyřicet, má mladšího partnera, za sebou zdravotní malér. Patricie pagáčová patří ke známým českým herečkám. Budoucí maminka je ze své holčičky zkrátka vedle! Zpěvačka martina pártlová je těhotná. Za měsíc se stane konečně maminkou, jak si dlouho přála. Na instagram přidala fotografii svého těhotenského příška s vtipným popiskem. Ve 41 letech čeká prvního potomka. Těhotná martina pártlová, která je již v sedmém měsíci, nyní zveřejnila nové těhotenské fotky.

Ve 41 letech čeká prvního potomka. Zpěvačka martina pártlová (42) už to má za pár. Herečka veronika arichteva nedávno porodila syna luku a nikol štíbrová vychovává tříletého mathiase a čeká druhého. Ve spodním prádle vypadá na konci 7. Martina pártlová (born 28 may 1979) is a czech singer.

Celebwiki.cz - Nikol Štíbrová
Celebwiki.cz - Nikol Štíbrová from img.blesk.cz
„to vám byl v říjnu mejdan, okomentovala vtipně situaci štíbrová. První fotka s přítelem a budoucím otcem josefem (27)! Budoucí maminka je ze své holčičky zkrátka vedle! Zpěvačka martina pártlová (41) je těhotná. A reakce lidí i známých osobností na sebe nenechaly dlouho čekat. Nikol teď čeká druhé dítě a arichteva si užívá svého prvorozeného synka. Na instagramu nedávno prozradila, že bude mít holčičku. Pořídila si kávovar za téměř 50 tisíc.

Zpěvačka martina pártlová (42) je těhotná.

Zpěvačka martina pártlová (41) vtipným způsobem fanouškům na sociálních sítích oznámila, že čeká miminko. Dle škodolibýho smíchu, verča už asi jo. Je to už do nebe volající, dodala pártlová. Pohlaví si nenechala pro sebe. „ajajaj, já to tušila, reagovala vtipně pártlová. Poslední z mušketýrek oblíbeného tria 3v1 se stane na začátku léta maminkou. Fotkou s rostoucím bříškem málem zbořila instagram. Zveřejnila video, na němž si dělá legraci z těhotenství. Nemůže se už vytoužené holčičky dočkat, a to nejen kvůli tomu, aby ji už mohla držet v náručí, ale také proto, aby se zbavila obřího břicha, které jí během. Nikol teď čeká druhé dítě a arichteva si užívá svého prvorozeného synka. Herečka a hvězda sociálních sítí veronika arichteva, jež se stala tváří nákupů ona dnes, se těší na svého prvního potomka. Martina nepatří k anorektičkám a ani po tom netouží. Rodíme stejně, napsala kamarádce nikol štíbrové.

Martina pártlová se stane poprvé maminkou! 2018 13:00 v dnešním článku se dozvíte, o které celebrity měli návštěvníci webu osobnosti.cz největší zájem v uplynulém měsíci. „tak jo, dělám machry, ale jsem z ní hotová už teď…. Většina žen by za takovou postavu byla vděčná. Zveřejnila video, na němž si dělá legraci z těhotenství.

Veronika Arichteva a Martina Pártlová: Vtipné fotky z ...
Veronika Arichteva a Martina Pártlová: Vtipné fotky z ... from img.blesk.cz
Poslední z mušketýrek oblíbeného tria 3v1 se stane na začátku léta maminkou. Zpěvačce a hvězdě 3v1 martině pártlové těhotenství přidává na půvabu. Nemůže se už vytoužené holčičky dočkat, a to nejen kvůli tomu, aby ji už mohla držet v náručí, ale také proto, aby se zbavila obřího břicha, které jí během. Martina nepatří k anorektičkám a ani po tom netouží. Zpěvačka martina pártlová (41) opět zkázala, že si ze sebe dokáže udělat legraci. Martina pártlová v našich článcích. Bylo jí čtyřicet, má mladšího partnera, za sebou zdravotní malér. Poprvé se pochlubila i společnou fotkou s otcem miminka, hudebníkem josefem vařekou.

Na svého prvního potomka se už těší.

Martina pártlová patří společně s herečkami veronikou arichtevou (34) a nikol štíbrovou (34) do humoristického tria 3v1, a tak oznámení o jejím těhotenství bral jenom málokdo vážně. A ty nebudeš mít dítě? Nikol teď čeká druhé dítě a arichteva si užívá svého prvorozeného synka. Martina nepatří k anorektičkám a ani po tom netouží. Zpěvačka martina pártlová (41) je těhotná. Ve spodním prádle vypadá na konci 7. Zpěvačka martina pártlová je těhotná. Zpěvačka martina pártlová bude matkou. Martina pártlová v našich článcích. Přestože je zpěvačka martina pártlová (41) z tria 3v1 braná za největší drsňačku, těhotenství si pochopitelně pohrálo i s emocemi. Druhé dítě čeká také její parťačka z 3v1 nikol štíbrová (34), loni v září porodila veronika arichteva (35). Dřív nadšeně pařila v centru prahy, dneska žije spokojeně na okraji města. Rodíme stejně, napsala kamarádce nikol štíbrové.

Dřív nadšeně pařila v centru prahy, dneska žije spokojeně na okraji města martina pártlová. „ajajaj, já to tušila, reagovala vtipně pártlová.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama